Facebook Instagram Youtube

Goat Farm

Goat Farm dostarcza wysokiej jakości kozie sery i masło, wykorzystując do produkcji mleko od sprawdzonych rolników, a tradycyjna receptura zapewnia doskonały smak produktów.
Goat Farm wierzy, że dobre składniki Twojej diety, wpływają na jakość Twojego życia! W zgodzie z naturą i z myślą o Tobie, dbamy o to co jesz, bo zdrowa i zbilansowana dieta to przepis na szczęśliwe życie!

Sery kozie stanowią doskonałą bazę do przygotowania codziennych posiłków! Szeroka gama wariantów smakowych oraz wyjątkowy smak, pozwalają znaleźć zastosowanie w wielu daniach. Dobroczynne właściwości serów kozich, sprawiają że po te produkty mogą sięgać nawet najbardziej wymagający konsumenci.

W trosce o Ciebie

Marka Goat Farm powstała z myślą o Tobie, dlatego też chcemy troszczyć się o Ciebie i Twoich najbliższych, dostarczając wyjątkową gamę produktów, dbając o zbilansowane składniki Twojej codziennej diety!

Produkty kozie może jeść każdy, bo przecież każdy…
– chce żyć zdrowo
– lubi czasami próbować czegoś nowego
– troszczy się o bliskich
– chce poczuć się wyjątkowo
– lubi jeść smacznie

Goat Farm dla osób takich jak Ty!

Podążaj śladami kozy...

Sprawdź dlaczego warto!

1.
PO PROSTU SMACZNE

Smak najlepiej oceniany przez tych, którzy go spróbowali, dzięki temu jest on chętnie polecany.

2.
DOPEŁNIENIE KAŻDEJ KANAPKI

Idealny na kanapki w wersji tradycyjnej lub na słodko. Stosowany również na zimno np. do sałatek lub na ciepło do grillowanych warzyw, zapiekanek, makaronów, burgerów, pizzy.

3.
Dla ciebie

Produkty odpowiednie dla wegetarian, młodzieży, dorosłych i seniorów.

4.
Produkty kozie są szybko i łatwo przyswajalne

Sery kozie są łatwiej trawione przez organizm człowieka w porównaniu do serów krowich ze względu na występowanie w ich mleku większej ilości krótko-i średnio-łańcuchowych kwasów tłuszczowych.

5.
Rozwiązanie dla osób z alergiami pokarmowymi

Produkty na bazie mleka koziego są mniej alergizujące, ponieważ zawierają mniejszą ilość białek kazeinowych, w porównaniu do produktów z mleka krowiego. Dlatego polecane są szczególnie dla osób z zaburzeniami pokarmowymi i alergiami pokarmowymi, np. skazą białkową.

6.
Delikatny smak

Wyjątkowy, delikatny i subtelny smak koziego sera, bez intensywnego koziego aromatu.

7.
Źródło wapnia

Wysoka zawartość wapnia - spożycie 2 plastrów naturalnego sera koziego dziennie (ok. 34 g), dostarcza 274 mg (34% DRWS**) wapnia, który pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu enzymów trawiennych. Dostarczenie takiej ilości wapnia jest porównywalne z wypiciem szklanki mleka.

  • ** DRWS – Dzienne referencyjne wartości spożycia dla witamin i składników mineralnych (dla osób dorosłych)

8.
ŹRÓDŁO BIAŁKA

Wysoka zawartość białka - 2 plasterki naturalnego sera koziego dostarczają 7,2 g białka (14% RWS***).

  • ***Referencyjna wartość spożycia dla osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)

9.
BEZ KONSERWANTÓW

W gamie Goat Farm są produkty bez konserwantów – w szczególności Goat Farm naturalny plastry 100g.

10.
PRODUKT DOCENIANY

Goat Farm naturalny oraz kozio-owczy to produkty wielokrotnie nagradzane, w tym nagrodą Superior Taste Award 2023.

1.
PO PROSTU SMACZNE

Smak najlepiej oceniany przez tych, którzy go spróbowali, dzięki temu jest on chętnie polecany.

2.
DOPEŁNIENIE KAŻDEJ KANAPKI

Idealny na kanapki w wersji tradycyjnej lub na słodko. Stosowany również na zimno np. do sałatek lub na ciepło do grillowanych warzyw, zapiekanek, makaronów, burgerów, pizzy.

3.
Dla ciebie

Produkty odpowiednie dla wegetarian, młodzieży, dorosłych i seniorów.

4.
Produkty kozie są szybko i łatwo przyswajalne

Sery kozie są łatwiej trawione przez organizm człowieka w porównaniu do serów krowich ze względu na występowanie w ich mleku większej ilości krótko-i średnio-łańcuchowych kwasów tłuszczowych.

5.
Rozwiązanie dla osób z alergiami pokarmowymi

Produkty na bazie mleka koziego są mniej alergizujące, ponieważ zawierają mniejszą ilość białek kazeinowych, w porównaniu do produktów z mleka krowiego. Dlatego polecane są szczególnie dla osób z zaburzeniami pokarmowymi i alergiami pokarmowymi, np. skazą białkową.

6.
Delikatny smak

Wyjątkowy, delikatny i subtelny smak koziego sera, bez intensywnego koziego aromatu.

7.
Źródło wapnia

Wysoka zawartość wapnia - spożycie 2 plastrów naturalnego sera koziego dziennie (ok. 34 g), dostarcza 274 mg (34% DRWS**) wapnia, który pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu enzymów trawiennych. Dostarczenie takiej ilości wapnia jest porównywalne z wypiciem szklanki mleka.

  • ** DRWS – Dzienne referencyjne wartości spożycia dla witamin i składników mineralnych (dla osób dorosłych)

8.
ŹRÓDŁO BIAŁKA

Wysoka zawartość białka - 2 plasterki naturalnego sera koziego dostarczają 7,2 g białka (14% RWS***).

  • ***Referencyjna wartość spożycia dla osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)

9.
BEZ KONSERWANTÓW

W gamie Goat Farm są produkty bez konserwantów – w szczególności Goat Farm naturalny plastry 100g.

10.
PRODUKT DOCENIANY

Goat Farm naturalny oraz kozio-owczy to produkty wielokrotnie nagradzane, w tym nagrodą Superior Taste Award 2023.